BRANDSTOFBESPARING, HIER KUNNEN WIJ IETS AAN DOEN MET DE CYCLONE 3

Geschreven door Geert Kukken op Wednesday, 04 April 2012. geplaatst in Cyclone 3

BRANDSTOFBESPARING MET DE CYCLONE 3

BRANDSTOFBESPARING, HIER KUNNEN WIJ IETS AAN DOEN MET DE CYCLONE 3

Helaas kunnen wij aan de brandstofprijzen niets doen. Maar wat wij wel kunnen, is het brandstofverbruik van uw personenauto / camper / bestelauto / vrachtwagen / bus / tractor / graafmachine / generatoren / motor / boot naar beneden brengen. 

HOE?

Door het plaatsen van een Cyclone vindt werveling van lucht plaats waardoor een betere vermenging van lucht en brandstof ontstaat. Hierdoor neemt de verbranding van de brandstof met minimaal 20 tot 40 % toe. Resultaat hiervan is dat u eerder kunt overschakelen, de motor in een lager toerental beter op zal nemen en u dus zuiniger zult rijden.

Er zijn al resultaten bekend waarbij het brandstofverbruik van 1 op 19 naar 1 op 21,5 zijn gegaan.

Wilt u meer weten over de werking van de Cyclone 3 / 5, de montage ervan en andere mogelijkheden om het brandstofverbruik terug te brengen en de rijprestaties te verbeteren, klik dan in de menubalk: Cyclone 3 (introductie / toepassing / motorsport).

Mocht u na het lezen van deze site nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken voor het plaatsen van een Cyclone, mail of bel ons dan, wij staan graag voor u klaar.

Geert Kukken

Maanlicht 4

6268JC Helvoirt

06 82 00 00 79

Website: www.gktfinetuning.nl

Email    : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KvK       : 53290658

Social Bookmarks

Over de auteur

Geert Kukken