DTE ECOTUNING EN CHIPTUNING, TUNING SYSTEMS.

Geschreven door Geert Kukken op Thursday, 18 December 2014.

Chiptuning DTE SYSTEMS NO.1 en Ecotuning.

DTE Chiptuning;

In de huidige markt kunt u kiezen tussen een chipmodule of chiptuning. Chiptuning is het aanpassen van de software van een voertuig. Een chipmodule is een elektronisch systeem in een extrene module gemonteerd. Met behulp van een verbindingskabel (met originele stekkerverbindingen) wordt deze module verbonden met de computer van u voertuig. De chipmodule doet wat betreft capaciteit niet onder voor de chiptuning.

DTE Chiptuning gemakkelijk te installeren en demonteren;

De chipmodule heeft ten opzichte van chiptuning een groot voordeel. de montage is zeer eenvoudig. Vaak kunt u deze zelf uitvoeren en hoeft u hiervoor niet naar een garage. Natuurlijk kunt u zelf de module altijd weer eenvoudig verwijderen.

DTE Chiptuning Multi-kernveld technologie;

Een chipmodule is eenvoudig te hanteren, maar is toch net zo specifiek als een wijziging van de originele ECU-software. Dat biedt de huidige generatie chipmodules van DTE Systems met multikernveld-technologie, die zorgt voor maximale prestaties bij een minimale belasting. Tuning met deze technologie houdt in, dat vier tot acht karakteristieke kaarten worden geoptimaliseerd en in het geheugen worden opgeslagen en conform het gewenste rijgedrag geraadpleegd worden. Dit geeft een optimale afstemming van de regelparameters in de vermogensbereiken.

Er wordt bijzonder veel belang gehecht aan de gebruikte processors. Daarbij gaat het niet om het maximum aantal kaartenbewerkingen, maar het feit dat de berekeningswijze precies met die van de hoofdregeleenheid van de motor overeenkomt. Alleen op deze manier kan een accurate scan van de kaarten in realtime worden gewaarborgd en ervoor gezorgd worden dat de beschermde funties van de ECU hoofdregeleenheid niet worden beinvloed.

Het resultaat is verbeterde prestaties, meer koppel en minder brandstofverbruik.

Voor campers en bestelwagens kunnen we een speciale chip leveren waarbij het koppel op een lager toerental nog hoger liggen. 

DTE Chiptuning zelflerende automatische kalibratie;

Een andere ontwikkeling is het vermogen van de systemen om de unieke kenmerken van uw voertuig te leren kennen. De geheugenfunctie registreert tijdens een korteperiode de specifieke gegevens van de verschillende inspuitmomenten. De verkregen informatie dient als basis voor de optimalisatie. Zo worden serietoleranties aangepast en de beste verkregen voor elk voertuig zonder ingewikkelde handmatige instellingen.

DTE Chiptuning diesroetfilter-compatibel:

Een ander voordeel van de huidige chipmodels met multikaarttechnologie is de naleving van de wettelijke en voor het voertuig voorgeschreven emissiewaarden. Door de voor alle gebieden geoptimaliseerde verbranding wordt de brandstof 100% efficient gebruikt rook en roet tot het verleden.

Zo kunnen de modules ook onbeperkt worden gebruikt in de voertuigen met roetfilter. Op de emissiewaarden is het voertuigspecifieke TUV- onderdelencertificaat van toepassing.

DTE Chiptuning voor al uw voertuigen;

Met behulp van DTE tuning kan meer kracht en vermogen worden behaald en wordt het toerental geoptimaliseerd. Of dit nu een chipmodule van DTE is voor uw auto, camper, vrachtwagens, landbouwvoertuigen of boot.

DTE Ecotuning;

Meer vermogen maar toch minder brandstofverbruik? Door de nieuwe multi-kernveld technologiekunnen tuningsprogramma's worden gerealiseerd die toename van het vermogen laat samen gaan met brandstofbesparing. Mits juist toegepast door bestuurder.

De prijzen van de chiptuning zijn vanaf € 299,00 incl. BTW.

Wilt u meer van de chiptuning/ecotuning weten neem dan gerust met ons contact op, mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Vul dan de juiste gegevens van het voertuig in, uw naam, adres en telefoonnummer. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

DTE TUNING SYSTEMS videobeelden; 

 

 

Social Bookmarks

Over de auteur

Geert Kukken