Fiat Marea loopt FENOMENAAL

Bob Klijnveld op Thursday, 16 July 2015.

Beste Geert,
Ik kwam bij jou voor een pipercross filter en de ACC3000 en APX Green. Het gesprek met een goede kop koffie ontpopte zich al snel richting Cyclone 3. Op je vraag, waar deze in de Fiat Marea met 470.000 km op de teller was gemonteerd, was mijn antwoord: 'Vóór de Turbo, want dan krijgt de Turbo minder voor zijn kiezen'. Dit aldus degene, die de Cyclone 3 gemonteerd heeft. Om een lang verhaal kort te houden, dit was nou net de compleet verkeerde plaats!!!
Na wat heen en weer gepraat wilde je wel even kijken hoe het er bij de Fiat onder de motorkap uitzag. Het besluit was al gauw genomen, gereedschap gepakt en de verkeerd geplaatste Cyclone 3 gedemonteerd en een nieuwe op de juiste plaats, in de luchtleiding vlakbij het inlaatspruitstuk, geplaatst. Dit alles was binnen een uur geregeld en na een proefrit samen met Geert, vertoonde auto een totaal ander rijgedrag!!! Veel soepeler opnemen vanuit een lager toerental, dus veel eerder kunnen schakelen en in de bebouwde kom alles in de derde versnelling kunnen doen zónder een schokkende of bonkende motor. De Fiat reed naar huis al FENOMENAAL en nu zien wat er gaat gebeuren gedurende de volgende 3000 km.
Geert, nogmaals hartelijk dank voor je duidelijke uitleg en de geweldige service (en natuurlijk de koffie)

Bob Klijnveld

 

Beste Geert,

 

 

 

Ziet er goed uit!!

 

Na vanmorgen heen en weer naar Nieuwegein geweest te zijn, is de plaatsing van de Cyclone 3 op de beste plek samen met het Pipercross filter echt geweldig gebleken.

 

Niet alleen onderin wordt het vermogen beter opgepakt, ook de trekkracht is echt toegenomen, evenals het met een laag (stationair) toerental wegrijden gaat zonder schokken!!

 

De Fiat gaat steeds beter rijden.

 

 

 

Groet,

 

Bob Klijnveld

 

Comments (0)

Leave a comment

Please login to leave a comment.