Om een referentie te plaatsen moet u eerst op site inloggen.

Voor een referentie te plaats moet u eerst naar inloggen bent u ingelogd dan kunt u een referentie plaatsen.

Nissan Pulsar 1.6 190PK

op Thursday, 24 October 2019. Ernst

Ha Geert,
 
Beloofd is beloofd Ik zal je nog een feedback geven betreft mijn ervaring met de cyclone welke je bij mijn heb ingebouwd.
Het is inmiddels circa 2 maanden geleden, maar dit had ik Je van te voren gezegd. 
De inbouw aan zich ging best vlot.
De eerste tank aan brandstof heb ik wat sportiever gereden dan gebruikelijk. 
Kan duidelijk verschil merken in het oppakken na het schakelen en bij het optrekken. Helaas is het turbogat niet weg, maar wel veel minder.
Na de eerste tank ben ik weer normaal gaan rijden (met af en toe een uitzondering). Voor mijn dagelijkse woon werk verkeer rij ik veel op mn cruisecontrol. Na een aantal tankbeurten durf ik nu te zeggen dat ik dank zij de cyclone 60 tot 80 km verder kom dan voorheen.
Topsnelheid nog niet uitgeprobeerd maar hij trekt wel lekkerder door.
 
Mijn auto..
Een Nissan Pulsar 1.6 (standaard 190 pk) maar gechipt en nu dus ook met cyclone.
Kan het iedereen aanbevelen.
 
Geert, Bedankt en groet,
Ernst

Opel Corsa 1.0 Turbo (Cyclone geplaatst).

op Tuesday, 26 June 2018. Alexander

Ik was vandaag bij GKT finetuning in Goirle (Geert Kukken) die leverancier is onder andere van Cyclone 3, die heb ik er vandaag dan ook in laten zetten voor 115 euro incl montage, lijkt duur voor opzich zo'n ëenvoudig uitziend onderdeel die beslist op de juiste plaats en ook precies geplaatst moet worden!!! eerst zeer gezellig gesproken met Geert en zijn vrouw, we zijn zeer gastvrij ontvangen met wat te eten en drinken zelfs, maar toen heeft Geert de Cyclone 3 geplaatst, en we zijn gaan proefrijden, .... wat een gigantische winst onderin!!!!!!! met 1000 toeren in 4e versnelling zelfs maar ook in 2 en 3, wat totaal niet zo was niet voor de chiptuning en niet erna, de chiptuning komt helemaal tot zijn recht nu het gaspedaal reageert vele vele en vele malen beter!!!!! ondanks de chiptuning, terug naar huis vanuit Goirle was een waar feest, ik ben zeer zeer verast wat een enorme winst, tuurlijk heb ik eerst op internet gezocht en veel gelezen, vele negatieve ervaringen, maar Geert 100% verzekerd van deze cyclone 3, dat hij zelfs absoluut geld terug geeft indien niet tevreden!! Ik verklaar naar waarheid hier dat mijn winst in mijn Opel Corsa 1.0 turbo echt gigantisch is, totaal andere gas respons onderin de toeren maar loopt ook bovenin stukken beter door, het is een beetje gek 115 euro voor een onderdeeltje met zo'n enorme winst!!! wat een dag.

Alexander&Edith (Zaandam)

Renault Clio 0,9 TCE 2014, Cyclone, Luchtfilter, Pedalbox.

op Friday, 29 July 2016. Albert Wollenberg

hoi Geert

 

ik heb effe moeten wachten met deze mail omdat ik de verbruikscijfers moest afwachten; en die liegen er niet om…

probeerde ik zuinig te rijden toen ik de clio nieuw had, destijds haalde ik 1 op 18

nu, met de cyclone, het carbon luchtfilter ( en de pedalbox) heb ik vandaag getankt;

na 810 km kon ik 39 liter tanken (uiteraard dezelfde rijstijl als toen)

ofwel 1 op 20,7

dik tevreden dus

mocht je in de toekomst nog eens iets revolutionairs ontdekken, houd ik me aanbevolen, indien betaalbaar

 

groetjes

succes met de zaken

albert wollenberg

MGF 1.8 i met Cyclone en Pipercross filter.

op Monday, 18 April 2016. Cees Coensen

MGF 1.8 i  met Cyclone en Pipercross filter.
Ik ga mijn verhaal beginnen met een probleem dat ik tijdens de APK vorig jaar ondervond
Met de aanpassingen aan in en uitlaat (Gashuis van 48 naar 52 mm en Trevor Tailor uitlaat) kwam de uitstoot die mijn MG leverde boven de norm
De tijdelijke oplossing was om de rechter uitlaatpijp vol te stoppen met poetsdoeken en toen ging het net goed 
Dit is natuurlijk niet structureel en ik had een definitieve oplossing nodig.
Op een clubdag van de MG car club ben ik Geert tegengekomen die een enthousiast verhaal over de Cyclone kwam vertellen.
Na montage van de Cyclone en later het Pipercross filter was zijn enthousiasme terecht en dat is nog zacht uitgedrukt.
Zijn enthousiasme is mijn enthousiasme geworden omdat :
-De uitstoot ( door de betere verbranding) op 1/3 !!!! van de norm is komen te liggen en dat zonder poetsdoeken in de uitlaat.
- De motor veel beter oppakt ( afknijpen tot 30 km/u in 5 en gewoon zonder morren wegrijden bij gas geven)
-De motor veel beter accelereert (terugschakelen niet meer nodig maar wel veel leuker)
-Het verbruik heb ik niet zo goed kunnen meten omdat mijn rechtervoet zwaarder is geworden met deze geweldige prestaties .

Cees Coensen
Telefoonnummer bekend bij Geert Kukken

Subaru 2.0 XV met de Padelbox wat een verschil

op Thursday, 03 September 2015. H. Bijnen

De auto neemt sneller op en het inhalen en geschakeld met de Padelbox in sport plus is TOP. Maar ik moet zeggen meestal staat de Padelbox in de stand groen en is deze stand gewoon super. Ik zal dit product iedereen aanraden.  

Harold

KIA Sportage 2012 zuiniger met Cyclone 3

op Sunday, 19 July 2015. René

Nadat ik in 2012 een nieuwe Kia Sportage had gekocht was ik best teleurgesteld over vermogen maar vooral het verbruik van de 1.6 GDI motor.
Enkele maanden na de aanschaf heb ik een Cyclone 3 laten monteren bij GKT Finetuning waar direct merkbaar was dat het overschakelen bij een nog lager toerental mogelijk werd en als fijne bijkomstigheid het verbruik gemiddeld na 30.000 km op 7.7 ltr/100 uitkwam.
En dat is echt veel beter als de 9.9 ltr/100 km voordat ik de Cyclone had laten plaatsen.
Beste investering voor deze auto ever, dank je wel mensen van GKT Finetuning.
Inmiddels heb ik een nieuwe auto dus binnenkort breng ik wederom een bezoek.

gr. René

Fiat Marea loopt FENOMENAAL

op Thursday, 16 July 2015. Bob Klijnveld

Beste Geert,
Ik kwam bij jou voor een pipercross filter en de ACC3000 en APX Green. Het gesprek met een goede kop koffie ontpopte zich al snel richting Cyclone 3. Op je vraag, waar deze in de Fiat Marea met 470.000 km op de teller was gemonteerd, was mijn antwoord: 'Vóór de Turbo, want dan krijgt de Turbo minder voor zijn kiezen'. Dit aldus degene, die de Cyclone 3 gemonteerd heeft. Om een lang verhaal kort te houden, dit was nou net de compleet verkeerde plaats!!!
Na wat heen en weer gepraat wilde je wel even kijken hoe het er bij de Fiat onder de motorkap uitzag. Het besluit was al gauw genomen, gereedschap gepakt en de verkeerd geplaatste Cyclone 3 gedemonteerd en een nieuwe op de juiste plaats, in de luchtleiding vlakbij het inlaatspruitstuk, geplaatst. Dit alles was binnen een uur geregeld en na een proefrit samen met Geert, vertoonde auto een totaal ander rijgedrag!!! Veel soepeler opnemen vanuit een lager toerental, dus veel eerder kunnen schakelen en in de bebouwde kom alles in de derde versnelling kunnen doen zónder een schokkende of bonkende motor. De Fiat reed naar huis al FENOMENAAL en nu zien wat er gaat gebeuren gedurende de volgende 3000 km.
Geert, nogmaals hartelijk dank voor je duidelijke uitleg en de geweldige service (en natuurlijk de koffie)

Bob Klijnveld

 

Beste Geert,

 

 

 

Ziet er goed uit!!

 

Na vanmorgen heen en weer naar Nieuwegein geweest te zijn, is de plaatsing van de Cyclone 3 op de beste plek samen met het Pipercross filter echt geweldig gebleken.

 

Niet alleen onderin wordt het vermogen beter opgepakt, ook de trekkracht is echt toegenomen, evenals het met een laag (stationair) toerental wegrijden gaat zonder schokken!!

 

De Fiat gaat steeds beter rijden.

 

 

 

Groet,

 

Bob Klijnveld

 

Golf VR6 op LPG, Cyclone 3 en Pipercross luchtfilter

op Wednesday, 21 December 2011. Aldert Meijer

Goedenavond Geert,

Daar is ie weer, met een update: Na plaatsen van de Cyclone 3 en daarna het Pipercross luchtfilter, is het verbruik verder gedaald. In het normale verkeer, stads-,buiten- snelweg ligt het gemiddelde verbruik op 11,6 liter per 100km. (Dat was 12,6) Als ik alleen autoweg rij, dan gaat het verbruik naar 10,7 liter per 100 km, met een gemiddelde snelheid van 120 km/h, ga ik sneller rijden 130-140 dan gaat het verbruik naar 12 liter per 100 km, doe ik echt rustig aan en rij ik tussen de 90 en 110 km/h, dan haal ik zelfs 10 liter per 100 km. Al met al een hele verbetering, de Cyclone 3 en het Pipercross luchtfilter. Het aller fijnste is dat de auto veel beter oppakt en meer vermogen heeft bij het zelfde brandstof verbruik en last but not least, de verbranding is beter, er vindt een vollediger verbranding plaats en mijn uitlaat ziet er lichtbruin uit, voorheen was die altijd zwart. Geert, bedankt voor je service en het functioneert wat je verteld hebt. Rest mij jou en de jouwe een hele fijne kerst te wensen en een gelukkig en gezond 2012. Vriendelijke groet, van een zeer tevreden klant, Aldert Meijer

Seat loopt prima

op Saturday, 26 November 2011. jack moerkens

heey geert,

Seat loopt prima,de trekkracht met een laag toerental is enorm toegenomen en het verbruik is minder.een heel ander autootje geworden.super!!!!!

groetjes jack

Cyclone 3 ingebouwd Volvo XC 60 2.4 D

op Thursday, 15 September 2011. Kees van Belkom

Na het monteren van de Cyclone (3 stuks) en de speciale olie en Brandstof toevoeging was direkt het betere rijden van de auto te constateren. Hogere trekkracht vooral onderin en het verbruik dat van een 1 liter op 10KM ging naar 1 liter op 13,5 km dit alles voor een volvo XC 60 2.4 D (2009) met 100.000 km op de teller. Ik ben meer dan tevreden ook de installatie door GKT was uitstekend. Zijn advies heeft uitstekend geholpen. Ik kan dit iedereen aanbevelen Kees van Belkom.

Bedankt, mijn auto rijdt super.

op Sunday, 11 September 2011. José van de Broek

Sinds 2010 rijd ik een een VW Polo Bluemotion 1.2 TDI. Op zich een hele fijne auto maar ik miste alleen trekkracht in deze auto. Ik moest hoog in het toerental opschakelen om weer wat trekkracht te hebben. Het rijden in nieuwe stijl ging me dus niet lukken met deze auto. Enkele weken geleden heb ik een Cyclone 3 laten plaatsen. Het effect was direkt merkbaar. Op advies heb ik ook nog een 2de Cyclone 3 en een andere luchtfilter laten plaatsen. Sinds die tijd ken ik mijn auto niet meer terug. Ik kan nu volgens de nieuwe stijl rijden. De auto rijdt veel beter en maakt minder geluid. Een andere leuke bijkomstigheid is dat hij zomaar 2 kilometer per liter zuiniger is gaan rijden. Na mijn 30.000 km beurt laat ik ook zeker nog de olietoevoeging bijvoegen want ook hier moet ik ook nog mijn voordeel mee kunnen doen. Ik ben bij GKT Finetuning heel goed geholpen en heb een prima advies gehad. Nogmaals bedankt en tot na de 30.000 km beurt die niet lang meer zal duren.