APX Green toevoeging

Geschreven door Geert Kukken op Sunday, 04 September 2011. geplaatst in Go-Greener

.

APX Green toevoeging

GreenTec Oils is niet voor niets de winnaar van de MKB Energie innovatieprijs.

Bewezen is dat de Go-Greener APX Green alle voorgeschreven testnormen van de ACEA en motorolie fabrikanten ver achter zich laten en staat voor duurzaamheid.

APX Green elimineert wrijving in de motor en is te gebruiken met elke motorolie. Iedere motor, ongeacht de leeftijd, krijgt met APX Green een Long Life motorolie onderhoud interval. De standtijd van de huidige motorolie wordt verdubbeld met verbetering van de prestaties.

 

  • Gewoon je eigen vertrouwde motorolie minstens twee keer zolang gebruiken!
  • Smering gladder dan smeltend ijs;
  • Een verhoogde compressie;
  • Minder motorlawaai;
  • Verdienen door minder motorolie en brandstof verbruik!
  • 100% milieuvriendelijk;
  • Eenvoudig € 80,- besparen per onderhoudsbeurt;
  • Makkelijk te gebruiken met: diesel, benzine, lpg en gas motoren zowel turbo als non turbo;
  • In vrachtwagens, touringcar, personenauto en bestelbus, motorfietsen, grond verzet- en landbouwmachines en alle bedrijfsmiddelen die oliesmering hebben;
  • Eenvoudig zelf te doseren en besparen op te duur motor onderhoud.

Om een verbrandingsmotor goed te laten functioneren en slijtage tot een minimum te beperken is het gebruik van de juiste smeerolie een zeer belangrijk onderdeel. Ontwikkelingen in o.a. smeerolie hebben er voor gezorgd dat motoren efficiënter (en zuiniger) functioneren. Door de tijd zien we ook dat i.p.v. een volle minerale olie steeds meer gebruik gemaakt wordt van synthetische olie. (al is deze nog voor een deel standaard mineraal) Deze synthetische olie heeft een langere levensduur en veelal betere smerende eigenschappen dan de minerale voorgangers. Let wel op dat synthetische smeerolie niet voor alle motoren geschikt is vanwege de lagere viscositeit. Vooral de modernere motoren zijn gemaakt voor de zogenaamde vol synthetische olie. Maar minerale smeerolie of synthetische variant heeft beperkingen. Vooral het groot aandeel additieven (dopes genaamd) kan in combinatie met vocht en warmte negatieve effecten geven. Zo worden bijvoorbeeld zuren en zouten gevormd die schadelijk zijn voor het metaal en daarmee de motor. Ook zorgen de kleinere toleranties van de moderne motoren ervoor dat er meer wrijvingswarmte wordt ontwikkeld wat de smeerolie sneller verouderd door de verbranding. Hiervoor is eigenlijk een super smerend middel meer noodzaak dan luxe.

Waarom een APX Green ontwikkelt als GreenTec ook een superieure olie levert?

De eigenschappen van plasma zorgen ervoor dat deze eigen drager nodig heeft waardoor het maximaal mengbaar blijft. Direct opmengen in de smeerolie wordt daardoor moeilijker. Daarnaast is er met het oog op het Go-Greener concept ervoor gekozen om de mogelijkheid aan te bieden om toch superieure smering te combineren met standaard (op minerale basis) olie. APX Green bieden wij aan als waardevolle op standaard smeerolie. Dus plasma smering is dan ook te combineren met elke standaard olie.

Social Bookmarks

Over de auteur

Geert Kukken